קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

Dol Sot Bim Bap

Dol Sot Bim Bap
אם יש לכם נבטי שעועית, בצל ירוק, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: .

הוראות

1
תכין את המרינדה לבשר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מערבבים את רוטב הסויה, סוכרים, שום, בצל ירוק, שומשום בקערה גדולה; מוסיפים את רצועות הבשר הפרוסות למרינדה, ומתבלים במלח ופלפל. כיסוי, ומקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®שום גויה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך לכסות; מבשלים עד האורז הוא מכרז ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C), ומניחים 6 קערות אבן קוריאניות בתנור.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מערבבים פטריות שיטאקה ו-1/2 כוס מים חמים בקערה קטנה, ומשרים במשך כ -10 דקות, עד גמיש. לקצץ ולהשליך את הגבעולים. חותכים דק את הכובעים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להביא סיר של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים תרד למים מספיק זמן כדי לנבול את העלים, ולאחר מכן לנקז יבש לטפוח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
מערבבים מלפפון וגזר בקערה, ומתבלים עם מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
לחמם ווק מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים גזר ומלפפונים בכמות קטנה של שמן שומשום כדי לרכך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
הסר מהמחבת, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים למחבת כמות קטנה של שמן שומשום ומבשלים תרד בשמן שומשום לדקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הסר תרד מחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את רצועות הבשר ואת המרינדה לווק; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל מפחית בנפח, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
14
מעבירים את קערות האבן מהתנור למשטח עמיד בחום מתאים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
מברשת כל קערה עם שמן שומשום למעיל. מחלקים את האורז לתוך הקערות, בעדינות לארוז לתחתית (האורז צריך לרחוש כפי שאתה מסדר). מסדרים את המלפפונים והגזר, נבטי שעועית, ירקות, פטריות שיטאקה, ותערובת בשר על כל שיקוי אורז. מיד לפני ההגשה, להוסיף חלמון ביצה גלם אחד לכל קערה, לטפטף עם כף שמן שומשום, ומעל עם nori.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ירוקירוק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
נוריםנורים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
מגישים רוטב Kochujang כמו תבלין.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.