Dulce De Leche Pie
פשטידת חלב עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 821 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בננות, שמנת כבדה, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Dulce de Leche, ו Dulce de Leche Dip (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום:מחממים התנור ל 350 מעלות F.In קערה בינונית, למזג יחד את פירורי קרקר גרהם וסוכר חום.
טפטוף בחמאה ומערבבים עם מזלג עד הפירורים הם לחים באופן שווה.לחץ על התערובת באופן שווה על החלק התחתון ועל באמצע הדרך את הצדדים של צלחת פאי 9 אינץ'.
בואו להתקרר לחלוטין לפני המילוי.
למילוי:מחממים התנור ל 425 מעלות F.
יוצקים את החלב המרוכז הממותק לתבנית אפייה רדודה. מכסים את המחבת בנוחות עם רדיד אלומיניום. הגדר את המנה הרדודה במחבת צלייה גדולה יותר ולהוסיף מים חמים עד שהוא מגיע באמצע הצד של צלחת האפייה.
אופים עד צבע קרמל כהה, 1 עד 1 1/2 שעות. בדוק מדי פעם כדי להוסיף יותר מים למחבת לפי הצורך.חלב מרוכז יהפוך צבע קרמל חום נחמד. בזהירות להסיר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.
לטאטא את כל גושים עד חלקה למלא את קרום העוגה מוכן. חותכים את הבננות ומסדרים אותם על גבי קרמל dulce de leche.
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (או בקערת ערבוב גדולה באמצעות מערבל כף יד), מקציפים את הקרם במהירות בינונית עד שהוא מתחיל להתעבות.
מוסיפים את הסוכר של הממתקים ומכים עד שהקרם מחזיק פסגות רכות נחמדות. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מגררים את השוקולד על גבי הקצפת ממש לפני ההגשה.