Empanada Gallega (גליציאנית חזיר ופאי פלפל)
המתכון Empanada Gallega (חזיר גליציאני ופאי פלפל) מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מים, מלח, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו Empanada Gallega (גליציאנית חזיר ופאי פלפל), אמפנדה עם חזיר במרינדה ופלפלים אדומים קלויים (Empanada de Lomo) מ 'ספרד, ו תבשיל חזיר וירקות גליציאני (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הבשר, לשלב את 5 החומרים הראשונים בשקית ניילון zip-top גדולה, ולהוסיף את החזיר לשקית. חותם ומרינדה במקרר 2 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
כדי להכין את הבצק, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מערבבים את המים, השמן והביצה בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף את תערובת השמן לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות; ללוש קלות עד חלקה. מחלקים בצק לשניים. כיסוי עם פלסטיק; תן לנוח על 30 דקות.
כדי להכין מילוי, לחמם מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מוסיפים את תערובת החזיר; מפזרים 1/4 כפית מלח. לבשל 5 דקות או עד חזיר מאבד את צבעו הוורוד.
מוסיפים בצל ופלפל; מבשלים 5 דקות. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים עגבניות, בשר חזיר, יין, זעפרן; לבשל 5 דקות.
עבודה עם חלק 1 של בצק בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך מעגל 13 אינץ ' על משטח מקומח.
מניחים חלק 1 של בצק על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול. כף מילוי על בצק באמצעות כף מחוררת, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב הקצה.
מניחים את החלק הנותר של הבצק מעל מילוי. קמצוץ קצוות לאטום.
חותכים כמה חריצים בחלק העליון של הבצק כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד חום זהוב; מגניב.