קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות9
ציון בריאות6
מגזין

Enchiladas Verdes

Enchiladas Verdes
Enchiladas Verdes נטול גלוטן, ומספק כ 9 מנות. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך שום, עלי כוסברה, גבינת cotija, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: Enchiladas Verdes con Pavo (Enchiladas טורקיה ירוק צ'ילה), Enchiladas Verdes (Enchiladas ירוק), ו Enchiladas Verdes (Enchiladas ירוק).

הוראות

1
מכסים מחבת גדולה עם רדיד אלומיניום מחממים עד בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מבשלים את השום, פלפלים סראנו, ו tomatillos על המחבת החמה עד קלוי מושחר, מפנה מדי פעם, על 5 דקות עבור השום, 10 דקות עבור הפלפלים, ו 15 דקות עבור tomatillos.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר לקערה ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שמן חום במחבת קטנה, עמוקה עד 350 מעלות F (175 מעלות C). באמצעות מלקחי מטבח, מטגנים את הטורטיות בנפרד, הופכים אותם פעם אחת. הם לא צריכים להיות בשמן החם במשך יותר מ 5 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר עודפי שמן עם מגבות נייר ולשמור חם. זכור כי ככל שהשמן חם יותר, כך הטורטיות יספגו פחות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מניחים את השום הקלוי, פלפלים סראנו, tomatillos, ואת המים בבלנדר תערובת עד חלקה; לשפוך לתוך סיר על חום בינוני ולהביא לרתיחה. ממיסים את מרק העוף לתערובת, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, ומבשלים בבשל עד מעובה מעט, כ -10 דקות. הרוטב לא צריך להיות עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
שום גויה®שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
משרים שלושה טורטיות ברוטב, אחד בכל פעם, במשך כמה שניות, ממלאים אותם בעוף מגורר, מפזרים את הבשר עם חלק מהרוטב, מגלגלים אותם ומניחים אותם בצד התפר על קערת פסטה. כפית כמות נדיבה של רוטב עליהם ולמעלה אותם עם חסה, כוסברה, קרם, וגבינת cotija.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
גבינת Cotijaגבינת Cotija
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים קצת יותר רוטב על כל העניין אם תרצה. חזור על ההליך פעמיים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."