Estofado de Pollo con Tocineta (תבשיל עוף עם בייקון)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Estofado de Pollo con Tocineta (תבשיל עוף עם בייקון). והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 905 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. 294 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם פלפל, פלפל, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל עוף עם בירה (Pollo Estofado en Cerveza), Chuzos de Pollo con Tocineta (שיפודי עוף ובייקון), ו לחמניות עוף בייקון ממולאות שזיפים מיובשים (Envueltos דה פולו, Tocineta y Ciruela).
הוראות
1
מתבלים את העוף משני הצדדים במלח ופלפל שחור. בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, לחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את חתיכות העוף, בקבוצות במידת הצורך. לבשל, פונה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
העברה לצלחת.
4
מוסיף את הבייקון, בצל ירוק, שום, פלפלים ובצל לסיר. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהם רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הכמון, עגבניות, רסק עגבניות, מרק עוף ומביאים לרתיחה. להחזיר את העוף לסיר, להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את האפונה, תירס, גזר ושעועית ירוקה. לכסות ולהמשיך לבשל במשך 10 דקות יותר. לחשוף ומבשלים עד העוף הוא רך, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים