Farfalle עם בייקון ועוגות
Farfalle עם בייקון ו Endives עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 764 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך שיני שום, גרידת לימון, farfalle, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו מוקרם של אנדיב בלגי עם בייקון (Gratin D ' Endennaise ארד), Farfalle עם בייקון & הפחתת מניות עוף, ו Farfalle עם Chard, פטריות, בייקון ושלוש גבינות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להרתיח את ציר העוף מעל חום גבוה עד מופחת 1 כוס, על 20 דקות.
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את farfalle עד שהוא אל דנטה.
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום נמוך בינוני עד פריך מעט, על 7 דקות.
מעבירים את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן.
מוסיפים את endives ושום למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, משליך, עד endives הם רק נבולים אבל עדיין פריך, על 4 דקות.
מסננים את farfalle ולהוסיף אותו למחבת.
מוסיף את המניה עוף מופחת, פטרוזיליה, גרידת לימון בייקון לזרוק היטב.
הסר מהחום. מערבבים בפרמזן ומתבלים את הפסטה עם מלח ופלפל.
מעבירים לקערה גדולה ומגישים מיד.