מאפינס פרג לימון
מאפינס פרג לימון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 366 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , שהוא מוצק. נסו מאפינס פרג לימון, מאפינס פרג לימון, ו מאפינס לימון פרג (מתכונים דומים).
הוראות
1 כוונן את מתלה התנור לחלק האמצעי-התחתון של התנור. מחממים תנור ל 375°f. 2
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, פרג זרעים, ומלח ולהניח בצד.3 בקערת ערבוב גדולה, חמאת שמנת וסוכר יחד, מכים עד רכות (כ 2 דקות עם מיקסר חשמלי).
להוסיף ביצים אחד בכל פעם, מכות עד משולב אחרי כל אחד. לנצח את גרידת הלימון.4 לנצח בשליש אחד של מרכיבים יבשים עד רק incorporated. לנצח בשליש מהיוגורט. הכה בשליש יותר של החומרים יבשים. לנצח בשליש השני של היוגורט. לנצח את שאר החומרים יבשים ולאחר מכן את היוגורט שנותר. שוב להיזהר לנצח עד רק incorporated. אל תכה יותר מדי. 5 השתמש במחבת מאפין 12-מאפין סטנדרטי. מעיל כל כוס מאפין בקלילות עם שמן זית, שמן זרעי ענבים, או קצת חמאה מומסת באמצעות מברשת מאפה. להפיץ את הבצק מאפין באופן שווה בין הכוסות.
אופים עד מאפינס הם חום זהוב, על 25 עד 30 דקות. מבחן עם קיסם ארוך (אנו משתמשים שיפוד במבוק דק) כדי לוודא את מרכז המאפינס נעשים. הגדר מחבת מאפין על מתלה תיל להתקרר. לאחר 5 דקות, להסיר מאפינס מחבת.6 בעוד המאפינס הם קירור, בקערה, לטאטא יחד את אבקת סוכר ומיץ לימון עבור זיגוג.
הוסף עוד מיץ לימון במידת הצורך. בעוד המאפינס הם עדיין קצת חמים, להשתמש במברשת מאפה כדי לצחצח את הזיגוג על כל מאפין. המאפינס יספגו חלק מהזיגוג, אז אתה מוסיף זיגוג יותר לכל מאפין אם אתה רוצה.הכי טוב לאכול טרי וחם.