Farfalle עם פרושוטו ואפונה ירוקה
Farfalle עם Prosciutto ואפונה ירוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו יין, גבינת פרמזן, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו Farfalle עם אפונה Prosciutto, Farfalle עם קישואים פרושוטו, ו Farfalle עם Pignole, Prosciutto, ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל בשמן זית חם במחבת גדולה (3 אינץ ' עמוק) או תנור הולנדי על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מוסיפים פרושוטו ואפונה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות. מערבבים ביין, ומבשלים 3 עד 4 דקות או עד שהתערובת מופחתת בחצי. מערבבים חצי וחצי ושמנת. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים 1 עד 2 דקות או עד מעובה מעט.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז. לזרוק פסטה חמה מבושלת עם תערובת שמנת. מערבבים בגבינה.