קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Ghirardelli® Mocha Torte ללא קמח

Ghirardelli® Mocha Torte ללא קמח
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? Ghirardelli® Mocha טורט ללא קמח יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קפה מיובש בהקפאה, לחתיכות בגודל 1 אינץ', סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Ghirardelli® Mocha Torte ללא קמח, טורט שוקולד ללא קמח, ו טורט שוקולד נוטלה קמח.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז שני 8 אינץ 'או 9 אינץ' מחבתות עוגה עגולות. קו תחתית עם נייר קלף ושמן את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
כדי להפוך את הטורט, להמיס את השוקולד מריר מתוק בחלק העליון של דוד כפול או בקערה חסינת חום על מים בקושי מבעבע, ערבוב מדי פעם עד חלקה. תניח בצד. ממיסים את הקפה במים רותחים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה גדולה, מקציפים את החלבונים עם מערבל חשמלי על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר, ולהגדיל את מהירות ערבוב גבוה ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה גדולה נוספת, מקציפים את החלמונים, את הנותרים 1/3 כוס סוכר, ואת המלח עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד עבה, על 5 דקות. לאט להוסיף את תערובת השוקולד וקפה; לנצח עד מעורבב היטב. מקפלים רבע מהחלבון לתערובת החלמון כדי להבהיר. לאחר מכן לקפל את הלבנים הנותרים עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
6
אופים על מתלה התנור המרכזי במשך 25 דקות. כבה את התנור ולהשאיר את העוגה בפנים במשך 5 דקות. הפוך ולהעביר את המחבתות למדף תיל (המרכזים ייפלו).
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
הסר את נייר שעווה מגניב לחלוטין.
8
כדי להפוך את הציפוי, להמיס את השוקולד חלב בחלק העליון של דוד כפול או בקערה חסינת חום על מים בקושי רותחים, ערבוב עד חלקה. ממיסים את הקפה במים רותחים; מוסיפים בבת אחת לשוקולד, ערבוב ללא הרף עד חלקה. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
בקערה גדולה, לנצח את הקרם במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל את תערובת השוקולד לתוך הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
כדי להרכיב את הטורט, רמה את החלק העליון של כל שכבה על ידי חיתוך הקצוות המורמים עם סכין משונן ארוך.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
11
מניחים שכבה אחת על צלחת הגשה.
12
מורחים את השכבה עם 1 כוס של שוקולד קצפת. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של הטורט עם הציפוי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
מפזרים את הדף עם שבבי שוקולד מרירים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב