Gigantes Plaki (שעועית אפויה יוונית)
Gigantes Plaki (שעועית אפויה יוונית) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל, פפריקה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Gigantes plaki, שעועית Gigantes אפויה, ו Gigantes אפוי ברוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את פולי הג ' יגנטס המיובשים במים עם עלי המפרץ במשך הלילה.
מביאים את המים לרתיחה ומבשלים עד השעועית הם מכרז, על 30-40 דקות.
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד למכרז, כ 10-15 דקות.
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל צ ' ילי ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את העגבניות, הפפריקה והאורגנו ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ -20 דקות.
מתבלים את רוטב העגבניות עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים את הפטרוזיליה, שמיר, שעועית ו 1/2 כוס של הנוזל כי השעועית היו מבושלים לתוך רוטב העגבניות.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת תבשיל.1
אופים בתנור שחומם מראש 177° עד העליון הוא השחמה ורוב הנוזל התאדה, על 50-60 דקות.