רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם קוביות מרק ירקות, קטשופ, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Gigantes Plaki (שעועית אפויה יוונית), שעועית Gigantes אפויה, ו Gigantes אפוי ברוטב עגבניות.
הוראות
1
מבשלים את השעועית ספוג מראש בסיר לחץ, עם מספיק מים כדי לכסות על ידי אינץ ' אחד, במשך 20 דקות ולאפשר לשבת, ללא הפרעה, במשך 2-3 שעות לפני שתמשיך עם מתכון.הפוך את השעועית לתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף את כל שאר החומרים, למעט שמיר, ומערבבים היטב כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים מספיק מים חמים כדי לכסות שעועית על ידי 1".
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים מחבת בתנור ולהגדיר תנור ל 204°.
5
אופים במשך 2 שעות. בדוק, אם אתה אוהב את השעועית שלך יותר מכרז, לבשל אותם עוד חצי שעה.מערבבים שמיר ב במשך 15 דקות האחרונות של אפייה.עדיין יהיו הרבה מיצים במחבת, אבל אלה ייספגו על ידי שעועית להתעבות כמו שעועית מגניב.כמו כמעט כל מתכונים שעועית, אלה רק לשפר את למחרת, ואת היום שאחרי next.In יוון, השעועית הזו תהווה את הארוחה ה "צמחונית" העיקרית ולא תכלול את הבייקון, שהוא התוספת שלי. אנחנו אוכלים ללא בשר, במיוחד כשאנחנו צמים. עם או בלי בייקון או נקניק, זה אכילה טובה, במיוחד עם נתח גדול של גבינת פטה חדה בצד לכרסם בין נגיסות של שעועית ולגימת רוטב וכמה לחם טוב, כנה, פריך לנקות את הצלחת שלך עם. :-).
אגיורגיצ ' יקו, אסירטיקו ומושופילרו הם הבחירה הראשונה שלי ליוונית. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. אתה יכול לנסות Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.