Greganelli with Gizzards: Gregati coi Durei
גרגנלי עם גיזארד: גרגאטי קוי דוראי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 623 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו עלי רוזמרין, שמן זית, פסטה עם ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה טוב. נסו גרגנלי עם חזיר בר ראגו, גרגנלי עם ראגו ברווז, ו גרגנלי עם אספרגוס וגבינת פקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס את הקורקבן דק, בעובי של 1/4 אינץ', ושטוף ביסודיות במים קרים. להתייבש.
בסיר כבד תחתית עם מכסה, חום 1 כף שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים את הבצל הירוק, באמצעות כף עץ, לדחוף את הבצל הירוק דרך השמן ומסביב לתחתית המחבת כדי להחדיר את טעם בצל ירוק דרך השמן.
מוסיפים את הקורקבן עוף, ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד חום זהוב מכל הצדדים, על 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את היין האדום וממשיכים לבשל עד שהיין מצטמצם בחצי.
מוסיף את רוזמרין, מרווה עלה דפנה. מכסים את המחבת ולתת להתבשל בעדינות, על 5 דקות.
בינתיים, להביא 6 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת בסיר פסטה.
הסר את המכסה מן הסיר ולהתחיל להוסיף את מלאי הירקות קצת אחר קצת, כך המחבת לעולם לא יבש, עד שכל המניה משמשת.
מוסיפים את רסק העגבניות, מתבלים במלח ופלפל, ונותנים לרתוח עוד 5 דקות.
זרוק את הפסטה הטרייה לתוך סיר הפסטה ומבשל עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה ויוצקים לתוך קערה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל הפסטה והרוטב.
לטפטף את הנותרים 2 כפות שמן זית על הפסטה ולזרוק, כך אטריות מצופות מעט.
הוסף את gizzard ragu, להיות בטוח כדי להסיר את המפרץ ועלים מרווה, לשרת מיד.