קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

Greganelli with Gizzards: Gregati coi Durei

Greganelli with Gizzards: Gregati coi Durei
גרגנלי עם גיזארד: גרגאטי קוי דוראי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 623 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו עלי רוזמרין, שמן זית, פסטה עם ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה טוב. נסו גרגנלי עם חזיר בר ראגו, גרגנלי עם ראגו ברווז, ו גרגנלי עם אספרגוס וגבינת פקורינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
פרוס את הקורקבן דק, בעובי של 1/4 אינץ', ושטוף ביסודיות במים קרים. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
2
בסיר כבד תחתית עם מכסה, חום 1 כף שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את הבצל הירוק, באמצעות כף עץ, לדחוף את הבצל הירוק דרך השמן ומסביב לתחתית המחבת כדי להחדיר את טעם בצל ירוק דרך השמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הקורקבן עוף, ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד חום זהוב מכל הצדדים, על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורקבנים עוףקורקבנים עוף
5
מוסיפים את היין האדום וממשיכים לבשל עד שהיין מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
6
מוסיף את רוזמרין, מרווה עלה דפנה. מכסים את המחבת ולתת להתבשל בעדינות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
רוזמריןרוזמרין
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
בינתיים, להביא 6 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת בסיר פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
9
הסר את המכסה מן הסיר ולהתחיל להוסיף את מלאי הירקות קצת אחר קצת, כך המחבת לעולם לא יבש, עד שכל המניה משמשת.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
10
מוסיפים את רסק העגבניות, מתבלים במלח ופלפל, ונותנים לרתוח עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רסק עגבניותרסק עגבניות
11
הסר מהחום.
12
זרוק את הפסטה הטרייה לתוך סיר הפסטה ומבשל עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
13
מסננים את הפסטה ויוצקים לתוך קערה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל הפסטה והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
לטפטף את הנותרים 2 כפות שמן זית על הפסטה ולזרוק, כך אטריות מצופות מעט.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פסטהפסטה
15
הוסף את gizzard ragu, להיות בטוח כדי להסיר את המפרץ ועלים מרווה, לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה