קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

Halibut Provençale

Halibut Provençale
Hellibut Provençale הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו מלח מתובל, עגבניית שזיפים, סטייקים הליבוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו עלילות שיפוצים Provençale, עלילות שיפוצים Provençale, ו Halibut אפוי Provencale (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
שלב הראשון 4 מרכיבים; להפריש.
3
מפזרים מלח ופלפל על שני הצדדים של דגים; מעיל עם תרסיס בישול. מסדרים דגים בסל גריל מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תרסיס בישולתרסיס בישול
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מניחים על הגריל מעל גחלים בינוני חם (350 עד 400); גריל, מכוסה, 5 עד 6 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג. דג עליון עם תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

ציוד

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.