Hash Brown Quiche
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: Hash Brown Quiche with Ham, Hash Brown Quiche, ו Hash Brown Quiche.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
לחץ בעדינות על האש סחוט בין מגבות נייר כדי לייבש אותם ככל האפשר. בצלחת פאי של 9 אינץ', לזרוק את תפוחי אדמה מטוגנים עם חמאה מומסת לצלחת. לחץ אותם לתחתית ולמעלה את הצדדים כדי ליצור קרום.
אופים במשך 20 עד 25 דקות עד חום זהוב ומתחיל לפריך.
בינתיים, בקערת ערבוב גדולה, לשלב את שאר החומרים. כאשר הקרום החום חשיש מוכן לשפוך את תערובת הביצה על זה ולחזור לתנור.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F ואופים במשך כ 30 דקות עד הקיש הוא חום זהוב בהיר על גבי נפוח.