קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

Hasselback בטטות

Hasselback בטטות
תפוחי אדמה מתוקים Hasselback יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 160 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 86 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך עלי קורנית, שן שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תפוחי אדמה מתוקים או תפוחי אדמה מתוקים {מועדון סודי}, Hasselback בטטות, ו מתכון תפוחי אדמה מתוקים Hasselback (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הפוך סדרה של פרוסות 1/8 אינץ לאורך כל תפוח אדמה,חיתוך 2/3 של הדרך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
מערבבים יחד את החמאה, שמן, טימין, שום, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה קטנה. לשפשף את תפוחי האדמה בכל רחבי עם התערובת, מקבל בין הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים על תבנית האפייה וצולים עד שמרכז תפוחי האדמה רך והחיצוני פריך, 50 דקות עד 1 שעה. באמצע זמן הצלייה, להסיר את תפוחי האדמה מהתנור ולהפעיל מזלג בעדינות על פני צמרות תפוחי האדמה, באמצעות לחץ קל, כדי לאוורר את הפרוסות ולהפריד אותם אחד מהשני.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בינתיים, מערבבים את היוגורט ואת הבצל הירוק עם מלח קמצוץ ופלפל קמצוץ.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
תגיש את הרוטב עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
למנה: קלוריות: 150; סה "כ שומן 4 גרם; שומן רווי: 2 גרם; חלבון: 4 גרם; פחמימות סה" כ: 24 גרם; סוכר: 8 גרם; סיבים: 4 גרם; כולסטרול: 10 מיליגרם; נתרן: 260 מיליגרם
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה