Hasselback בטטות
תפוחי אדמה מתוקים Hasselback יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 160 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 86 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך עלי קורנית, שן שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תפוחי אדמה מתוקים או תפוחי אדמה מתוקים {מועדון סודי}, Hasselback בטטות, ו מתכון תפוחי אדמה מתוקים Hasselback (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
הפוך סדרה של פרוסות 1/8 אינץ לאורך כל תפוח אדמה,חיתוך 2/3 של הדרך.
מערבבים יחד את החמאה, שמן, טימין, שום, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה קטנה. לשפשף את תפוחי האדמה בכל רחבי עם התערובת, מקבל בין הפרוסות.
מניחים על תבנית האפייה וצולים עד שמרכז תפוחי האדמה רך והחיצוני פריך, 50 דקות עד 1 שעה. באמצע זמן הצלייה, להסיר את תפוחי האדמה מהתנור ולהפעיל מזלג בעדינות על פני צמרות תפוחי האדמה, באמצעות לחץ קל, כדי לאוורר את הפרוסות ולהפריד אותם אחד מהשני.
בינתיים, מערבבים את היוגורט ואת הבצל הירוק עם מלח קמצוץ ופלפל קמצוץ.
תגיש את הרוטב עם תפוחי האדמה.
למנה: קלוריות: 150; סה "כ שומן 4 גרם; שומן רווי: 2 גרם; חלבון: 4 גרם; פחמימות סה" כ: 24 גרם; סוכר: 8 גרם; סיבים: 4 גרם; כולסטרול: 10 מיליגרם; נתרן: 260 מיליגרם