Havarti ועוגת גבינה עגבניות מיובשות
Havarti ועוגת גבינה עגבניות מיובשות דורש כ 3 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 115 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 21 מעריצים. אם יש לך נוזל מעגבניות מיובשות, קרקרים חמאתי, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. מתכונים דומים: Havarti ועוגת גבינה עגבניות מיובשות, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles.
הוראות
מחממים תנור ל 375 ° F. בקערה בינונית, מערבבים קרקרים כתושים וחמאה עד מעורבב היטב. לחץ באופן שווה בתחתית מחבת springform 10 אינץ'.
אופים כ 10 דקות או עד חום זהוב.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°. בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים קצפת, ביצים ועגבנייה נוזלית; מכים עד שמנת. מערבבים בגבינת Havarti, עגבניות ובצל עד מעורבב היטב. כפית באופן שווה מעל קרום במחבת.
אופים 40 עד 45 דקות או עד שהמרכז מוגדר. תעביר את הסכין לקצה עוגת הגבינה כדי לשחרר אותה. מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
הסר צד של מחבת. כדי להגיש, חותכים עוגת גבינה לפלחים דקים.