Injera (לחם שטוח אתיופי)
Injera (לחם שטוח אתיופי) הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני לחם. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לך אבקת אפייה, קמח כוסמת, סודה קלאב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Injera של Shauna James Ahern (לחם שטוח אתיופי), Injera Yasimbran: Injera קמח חומוס, ו סעודה אתיופית: תבשיל בקר טחון, כרוב ירוק, ולחם שטוח טף (Minchet Abish, ye ' basha Gomen, And Ingera) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמחים, אבקת אפייה, ומלח.
מוסיפים ביצים וסודה למועדון ומקציפים עד שהבלילה חלקה. זה צריך להיות עקביות של בלילת פנקייק; להוסיף יותר סודה המועדון במידת הצורך.
לרסס מחבת nonstick 10 אינץ ' בקלילות עם תרסיס שמן בישול ולהגדיר על חום בינוני. כאשר חם, יוצקים 1/3 גביע הבלילה לתוך המחבת, מוטה מעיל רוב הקרקעית. מבשלים עד לחם שטוח מופיע תוסס ויבש על גבי, 2 עד 3 דקות; לא להסתובב.
תחליקי לחם על מגש הגשה. מכסים במגבת מטבח ומתחממים בתנור 200 בזמן שאתם מבשלים לחמים הנותרים.
מניחים אחד שטוח injera על כל אחד משש צלחות ארוחת ערב העליון עם תבשיל.
מגישים עם אינג ' רה הנותרים כדי לאסוף את האוכל.
תערובת תבלינים חריפה זו היא הבסיס לכל הבישול האתיופי. זה יכול לכלול ציפורן, קאיין, זנגביל, כמון, כורכום, וקינמון, בין תבלינים אחרים. זרעי חילבה טחון, אשר מוסיפים טעם מתוק במקצת, הם גם אופייניים. קנה אותם בשווקים במזרח התיכון או מתבלינים Penzeys ($09 לכל 1/4-צנצנת גביע; www.penzeys.com).
Injera: injera אותנטי עשוי טף מותסס, גרגר נפוץ באתיופיה. המרקם הספוגי, התוסס של הלחם דומה לזה של פנקייק. אם האותנטיות היא המטרה שלך, אתה יכול לקנות קמח טף מן השוק החבשית (25$עבור 5 lb.; www.abyssinianmarket.com).
Tej: יין דבש אתיופי זה הוא המשחק המסורתי עבור תבשילים חריפים, אבל כמה קמעונאים בארצות הברית לשאת tej מיובא אותנטי. אתה יכול לקנות בקבוק במסעדות אתיופיות רבות, אבל חלופה נגישה היא ריזלינג יבש, אשר זוגות להפליא עם נזיד בשר חריף. האהוב עלינו: Rieslings Sptlese מאזור Mosel של גרמניה.