קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

Jarlsberg בגריל עם אספרגוס מגולח וarugula פסטו + ערכת גבינה בגריל בגידה!

Jarlsberg בגריל עם אספרגוס מגולח וarugula פסטו + ערכת גבינה בגריל בגידה!
גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס, חמאה, מלח גס ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אספרגוס קלוי גבינה בגריל עם ארטישוק & ארוגולה פסטו, סרטן בגריל רך מעטפת, תירס, ואספרגוס עם ארוגולה פסטו, ו טרי טיפ בגריל עם פסטו גבינה כחולה ארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות בלנדר או מעבד מזון, למזג את השום והאגוזים במשך כמה שניות עד שהם המרקם של ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הוסף את ארוגולה התינוק. המשך להתמזג, לטפטף בשמן הזית עד הפסטו הוא טהור לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולה התינוקארוגולה התינוק
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3
מוסיפים את הגבינה, גרידת לימון ומיץ לימון ומערבבים עד שהם מעורבבים באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
4
מעבירים את הפסטו לקערה קטנה, לטעום אותו ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בואו פסטו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך שעה כדי לאפשר את הטעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1
מורחים כמה כפיות פסטו על שתי פרוסות לחם. על פרוסת לחם אחת מוסיפים כמה כפות של גבינה מגוררת. למעלה הגבינה עם קומץ קטן של אספרגוס מגולח (בערך 2 ספירס' שווה) ועוד גבינה. סגור את הכריך עם פרוסת הלחם השנייה, בצד פסטו למטה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2
מורחים קצת חמאה על גבי.גריל פניני, שניים בכל פעם, עד הגבינה נמסה והלחם קלוי, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו