Khoresht Fesenjaan (עוף עם רוטב רימונים)
Khoresht Fesenjaan (עוף עם רוטב רימון) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 581 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 13 אוהדים. גשו לסופר וקנו דלעת, מיץ רימונים, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. , שהוא מוצק. נסו עוף עם לפת ורוטב רימונים, עוף עם רימון-רוטב שמנת ג'ינג'ר, ו טימין-חזה עוף חדור ברוטב רימונים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני.
בצלים מוקפצים עד שמתחילים להשחים.
מוסיפים חתיכות עוף, ומטגנים עד שחום קל בצד החיצוני.
יוצקים את המים, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך כ 30 דקות, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי לשמור על התערובת מ ייבוש החוצה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (65 מעלות C).
מערבבים את האגוזים ומיץ הרימון במיכל של בלנדר או מעבד מזון. תהליך לתוך נוזל. זה יכול להיעשות בקבוצות קטנות במידת הצורך.
הוסף תערובת זו לתערובת העוף המבשלה. מתבלים עם הל, קינמון, אבקת זעפרן ומלח. מערבבים את סקווש cubed.
להעביר את התערובת כולה לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
אופים, מכוסה באופן רופף במשך 2 1/2 שעות בתנור שחומם מראש.