Korroke עם רוטב Tonkatsu (קציצות תפוחי אדמה יפניות עם Eas
Korroke עם רוטב Tonkatsu (קציצות תפוחי אדמה יפניות עם Eas עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 561 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת חרדל, ציפורן טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו רוטב Tonkatsu (רוטב ברביקיו בסגנון יפני), קורוקה (קציצות בשר ותפוחי אדמה יפניות), ו Tonkatsu (קציצות חזיר יפניות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מרתיחים את תפוחי האדמה לקוביות במים מלוחים, עד רך.בינתיים, להתפורר בשר טחון למחבת כבדה לבשל, ערבוב, עד בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל הקצוץ לבשר, ומטגנים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
מערבבים מלח, פלפל, אגוז מוסקט מגורד טרי ואבקת קארי ומוסיפים לתערובת הבשר / בצל.מבשלים כמה דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
4
מסננים תפוחי אדמה מבושלים מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
מערבבים את תערובת הבשר עם פירה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
מוסיפים רבע מהביצה המוכה לתערובת הבשר ותפוחי האדמה ומתמזגים היטב.מחלקים את שילוב פירה לתוך 16 חלקים שווים.טופס כל מנה לצורת נקניק קטנה.לדלות כל מנה בקמח, ולאחר מכן לטבול כל אחד לתוך שארית הביצה המוכה.מעיל כל קרוקט עם panko או פירורי לחם unseasoned.מסדרים את קציצות הלחם על מגש מכוסה בנייר שעווה או גיליון עוגיות.להכניס למקרר לפחות 2 שעות - זה מבטיח תוצאה crunchier כאשר מטוגן בשמן עמוק.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פשוטים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מחממים שמן בוטנים בווק על גבוה, או עד רק עישון.מטגנים בשמן עמוק את הקרוקטים כמה פעמים עד שמשחימים מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מסננים על מגבות נייר וחמים.חזור עם שאר קציצות עד לסיום.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1
מערבבים אבקת חרדל סאקה בכוס בינונית או קערת פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את המרכיבים הנותרים ומערבבים היטב עד מעורבב היטב.