קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות74
מגזין

La Escuelita: חממת היין של באחה מקסיקו

La Escuelita: חממת היין של באחה מקסיקו
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. עם כפית ציון של 99% המנה הזאת מעולה. נסו Tomatillo Salsan And Food & Wine Festival Ixtapa / Zihua, Mexico, לגימה ממקסיקו, ו מלכת מקסיקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסק קלות את שיני ולמקם אותם עם היין לכוס ליטר של שייקר בוסטון. מניחים את התערובת בצד כ -10 דקות כדי להחדיר את הטעמים.מלא את החלק המתכתי של מנער בוסטון 2/3 מלא עם קוביות קרח בינוניות.
מרכיבים שתצטרך
קוביות קרחקוביות קרח
ציפורןציפורן
ייןיין
2
יוצקים את תערובת היין (כולל ציפורן) על הקרח, ואז מכסים את שייקר עם כוס הבירה. לנער במרץ עד מקורר היטב; על 20 שניות. פתח את כוס הבירה והשתמש במסננת עוזרד כדי לסנן את הנוזל מהשייקר לתוך כוס מלאה בקרח; זה בסדר אם חתיכות של ציפורן סדוקה ושברי קרח כלולים בשפכים.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ייןיין
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
מוסיפים את סודה ומזקל (אם משתמשים). מערבבים במרץ עם כף בר ארוכה.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
מזקלמזקל
4
לשרת.כמו זה: כמו טעינה...

ציוד