תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל Ma–Po טופו (שעועית פיקנטית עם בשר בקר). מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם אבקת צ'ילי אסייתית, שום, רוטב צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבק שעועית אדומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תה ירוק עם ציפוי שעועית אדומה (Azuki) קרם חמאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מאפו טופו (שעועית Curd), פלאק-טופו (שעועית curd), ו מתובל גיא Lan ומרק שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת כבדה יבשה מעל חום מתון, פלפל קלוי, ערבוב, עד ריחני, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
העברה לקערה ולתת מגניב, ואז לטחון ב spice מטחנת אבקה דקה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בסיר גדול על חום גבוה בינוני, להביא 4 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
הוסף טופו, להסיר מחום, ולתת תלול, חשוף, 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר טופו לקערה בינונית ולהניח בצד.