Mahimahi עם בצל, צלפים, ולימון נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך בצל, מים, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: Mahimahi עם בצל חרוך, עגבניות, וטפנד ויניגרט, פרמזן - לימון Mahimahi, ו ביצים ממולאות שמנת עם בצל אדום, צלפים + שמיר.
הוראות
1
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 6 דקות. מערבבים במים 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, עד הבצל מתרכך, על 1 דקה. מערבבים בחמאה עד מומס, ולאחר מכן מערבבים צלפים ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לטפוח דגים יבש, ואז מברשת בכל רחבי עם הנותרים שמן כף ומפזרים מלח ונותר 1/4 פלפל כפית. שים פילה, צד העור למטה, על המדף של מחבת מטאטאים מטאטאים על 5 אינץ ' מהחום עד רק מבושל דרך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.