Maizitos con Tocineta (תירס אל גרטן עם בייקון)
לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, חמאה, גרעיני תירס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Chuzos de Pollo con Tocineta (שיפודי עוף ובייקון), Estofado de Pollo con Tocineta (תבשיל עוף עם בייקון), ו בננות אפויות עם בייקון וגבינה (Platanos Asados con Tocineta y Queso) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. להביא סיר קטן של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני ולהוסיף את גרעינים תירס. לבשל במשך כ 3 דקות. זן ולהגדיר aside.In סיר בינוני, מחממים את החמאה על אש בינונית-נמוכה עד מומסת.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד חלקה. מעל חום בינוני, לבשל עד התערובת הופכת אור, צבע זהוב, על 6 עד 7 דקות.בינתיים, מחממים את החלב במחבת נפרדת.
מוסיפים את החלב החם לתערובת החמאה 1 כוס בכל פעם, מטאטא ברציפות עד חלקה מאוד. מביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות, ערבוב כל הזמן, ואז להסיר מן החום.
מוסיף את גבינת מוצרלה ומתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומניח בצד עד מוכן לשימוש.
מניחים את התירס לתוך צלחת תנור הוכחה או ramekins בודדים.
יוצקים רוטב גבינה על תירס ומפזרים גבינת פרמזן על גבי. לעטוף בנייר כסף ואופים בתנור במשך 25 עד 30 דקות.
הסר רדיד ומבשל במשך 10 דקות חשופות. למעלה עם חתיכות בייקון ולאפשר לשבת במשך 5 דקות.