Mayi Shang Shu (חזיר עם חוטי שעועית מונג)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מאי Shang Shu (חזיר עם חוטי שעועית מונג). מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מירין, שמן canolan, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו Monggo con chicharon (תבשיל שעועית מונג עם cracklings חזיר), ג'יניסאנג מונגו בצ' יצ'רון (מרק שעועית מונג עם פצפוצי חזיר), ו Togue guisado עם lechon kawali (נבטי שעועית מונג מערבבים ומטגנים עם חזיר קלוי פריך) (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את חוטי שעועית מונג לתוך קערה גדולה לכסות עם מים חמים (חום ממליץ 49° עד150) על ידי אינץ ' אחד. להפריש להשרות במשך 20 דקות. עם זוג מספריים מטבח, לחתוך את החוטים לתוך חתיכות 4-עד 6 אינץ'.
מסננים במסננת לפחות 10 דקות.
בעוד חוטי השעועית ספוגים, בקערה בגודל בינוני מקציפים יחד את רוטב הסויה, מירין וסאמבל.
מוסיפים את עמילן התירס ומקציפים עד לקבלת חלקה. לאחר מכן מוסיפים את החזיר ומערבבים עד בשילוב טוב. שים את הקערה בצד למשך 30 דקות.
כאשר בשר החזיר סיים להשרות, במקום עבודה גדולה או 12 אינץ ' מחבת sauté על חום גבוה. כאשר חם מאוד, מוסיפים את השמן, וכאשר הוא מתחיל להבהב, מוסיפים את תערובת החזיר. לבשל, ערבוב עם כף עץ גדולה לשבור את החזיר לחתיכות קטנות מאוד, עד השחמה קלה, על שתי דקות.
מוסיפים שני שלישים של בצל ירוק, וממשיכים לערבב לעתים קרובות עד חזיר הוא השחמה היטב, עוד שתי דקות.
להפחית את החום בינוני גבוה ויוצקים את המרק. לבשל עד מרק התאדה, אחת עד שתי דקות.
הוסף קומץ של חוטי שעועית מונג סחוט. מערבבים היטב עד החוטים מצופים לחלוטין חזיר ורוטב. חזור על התהליך עד שכל חוטי שעועית מונג נוספו.
מחלקים תערובת בין ארבע צלחות, ומקשטים עם הבצל הירוק שנותר.
מגישים עם עוד סמבל אם אתה צריך קצת יותר תבלין.