Mediterranean Seafood Medley דורש על 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם ציר עוף, מולים, עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 95%. נסו תערובת פירות ים, תערובת פירות ים מאודה, ו תערובת פירות ים עם לינגוויני (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים דיונון בחלב במשך 1 עד 5 שעות; עוד יותר טוב. כאשר הדיונון סיים השריית, זן, ולהשליך את החלב.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
2
חום 2 כפות שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים את השום, בצל, גזר, עגבניות ושומר קצוץ. מבשלים ומערבבים עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות. מערבבים רסק עגבניות, ומבשלים 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
יוצקים יין, ולהגדיל את החום גבוה. ברגע שהתערובת מגיעה לרתיחה, מוסיפים את ציר העוף, פטרוזיליה, טרגון, טימין, עלי דפנה, פלפלים וזעפרן. לחזור לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד הנוזל צמצם 1 1/2 כוסות, על 15 דקות. מסננים את הנוזל, ולהשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
זעפרן
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
חום 2 כפות שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים בשום, ומבשלים עד ריחני, על 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים עגבניות מיובשות ושומר; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגר
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
6
יוצקים את מרק זעפרן מתוח טימין קצוץ; להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום
7
מניחים צדפות על גבי השומר, מכסים, ומבשלים 1 דקה. הגדר את הצדפות ומולים לתוך הסיר, לכסות, ומבשלים עד רכיכה להתחיל לפתוח, כ 4 דקות. מערבבים את הדיונון סחוט, להתאושש, ומבשלים 1 דקה, רק עד חברות דיונון.
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
ספגטי מיובש בקופסה
2 עד 3 כפיות מלח ים
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
דיונון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
בעוד הסרטנים מבשלים, מתבלים את פילה הבס במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה Seabass
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רכיכה
9
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מניחים דגים למחבת, העור בצד למטה. מכסים ומבשלים עד שהעור פריך ובשר הדג התחמם וכבר אינו שקוף.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
יוצקים את תערובת שומר-פירות ים על מגש הגשה ומניחים את פילה בס הים על גבי.