Mesclun עם פקאנים מזוגגים, גבינת עיזים וdijon-ויניגרט חרדל
אם יש לכם שאלוט, פלפל, חצאי פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט ירוק מעורב עם פקאן, גבינת עיזים, ויניגרט חרדל דבש, אפרסק בגריל ודבש סלט עוף דיז'ון עם גבינת עיזים ופקאנים, ו שעועית ירוקה מייפל דיז'ון עם בייקון, פקאנים מסוכרים וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הפקאן: מחממים תנור ל 375 מעלות. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. בקערה קטנה, לזרוק פקאן עם סירופ מייפל ומלח עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל
פקאנים
מלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
קערה
תנור
2
מורחים פקאנים בשכבה אחת על אחד מסדינים אפייה מוכן. צלי עד שהסירופ מבעבע במרץ, כ -5 דקות. מיד לגרד את הפקאן על תבנית אפייה מוכנה אחרת להתפשט לתוך שכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
סירופ
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
בואו מגניב.
1
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ומקציפים לשלב. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
1
מניחים את הירוקים בקערת סלט גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
לטאטא ויניגרט שוב, ולאחר מכן להוסיף ירקות לאט עד סלט הוא לבוש כראוי.