קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

Millefoglie עם קרם גראפה וריבס

Millefoglie עם קרם גראפה וריבס
Millefoglie עם קרם גראפה ו Rhubarb עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך גליונות בצק עלים, קורנפלור, גראפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מרק ערמון עם קרם גראפה, אננס Millefoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino, ו ריבס Streusel טארט עם סוכר חום-גלידת שמנת חמוצה.

הוראות

1
להביא 2 כוסות חלב עם מלח לרתיחה בסיר כבד 3 ליטר. בינתיים, להקציף יחד חלמונים, סוכר, קמח, קורנפלור, הנותרים 1/4 כוס חלב בקערה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הוסף שליש חלב חם לתערובת חלמון בזרם איטי, לטאטא, ולאחר מכן להוסיף חלב שנותר בסיר, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
להביא פודינג לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא, ומרתיחים, לטאטא, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
הסר מהחום ומערבבים בחמאה עד מותך, ואז מערבבים בגראפה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
גרפהגרפה
5
להעביר פודינג לקערה וצינה, פני השטח שלו מכוסה בנייר שעווה, עד קר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מבשלים ריבס, מים, סוכר, גראפה בסיר כבד 3 ליטר ניקה, חשוף, ערבוב בעדינות פעם או פעמיים, עד ריבס הוא רך אבל לא מתפרק, על 4 דקות. הגדר מחבת בקערה של קרח ומים קרים ולתת לעמוד 2 דקות כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
גרפהגרפה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לאט לאט לשפוך תערובת ריבס לתוך מסננת להגדיר מעל קערה. להחזיר סירופ לסיר, הזמנת ריבס, ומרתיחים עד מצטמצם כ 1/2 כוס, כ 10 דקות. שמור rhubarb וסירופ, מכוסה, בטמפרטורת החדר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לפתוח 1 בצק עלים גיליון בעדינות להתגלגל לתוך ריבוע 14 אינץ ' עם מערוך על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מעבירים לתבנית אפייה גדולה עם חמאה ודוקרים אותה עם מזלג. חזור עם הסדין שנותר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של יריעות באמצע האפייה, עד מאפה נפוח וזהב, על 15 דקות בסך הכל. מגניב על דפי אפייה על מדפים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
לקצץ קצוות של מאפה עם סכין משונן גדול.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
6
חותכים כל גיליון לתוך 12 (3 אינץ') ריבועים ולשבור שאריות מאפה לרסיסים קטנים.
1
Beat cream (עבור פודינג) בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להקציף פודינג כדי לשחרר, ואז לקפל קצפת בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
Dollop 2 כפות מעוגלות של קרם גראפה על כל אחד 8 צלחות קינוח העליון עם חצי ריבס. מכסים קרם וריבס על כל צלחת עם כיכר מאפה. הפוך שכבה נוספת עם נשאר גראפה קרם, ריבס, ריבועים מאפה, ולאחר מכן העליון עם שברי מאפה. מנפים סוכר באופן שווה על פני כל מנה טפטוף עם סירופ.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
גרפהגרפה
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1
פודינג (ללא קצפת) יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * ריבס יכול להיות מוכן 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * מאפה יכול להיות אפוי לחתוך 1 יום קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. Recrisp על 2 דפי אפייה בתנור 177° על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות