Millefoglie עם קרם גראפה ו Rhubarb עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך גליונות בצק עלים, קורנפלור, גראפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מרק ערמון עם קרם גראפה, אננס Millefoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino, ו ריבס Streusel טארט עם סוכר חום-גלידת שמנת חמוצה.
הוראות
1
להביא 2 כוסות חלב עם מלח לרתיחה בסיר כבד 3 ליטר. בינתיים, להקציף יחד חלמונים, סוכר, קמח, קורנפלור, הנותרים 1/4 כוס חלב בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מבשלים ריבס, מים, סוכר, גראפה בסיר כבד 3 ליטר ניקה, חשוף, ערבוב בעדינות פעם או פעמיים, עד ריבס הוא רך אבל לא מתפרק, על 4 דקות. הגדר מחבת בקערה של קרח ומים קרים ולתת לעמוד 2 דקות כדי להפסיק לבשל.
לאט לאט לשפוך תערובת ריבס לתוך מסננת להגדיר מעל קערה. להחזיר סירופ לסיר, הזמנת ריבס, ומרתיחים עד מצטמצם כ 1/2 כוס, כ 10 דקות. שמור rhubarb וסירופ, מכוסה, בטמפרטורת החדר עד מוכן לשימוש.
להקציף פודינג כדי לשחרר, ואז לקפל קצפת בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
Dollop 2 כפות מעוגלות של קרם גראפה על כל אחד 8 צלחות קינוח העליון עם חצי ריבס. מכסים קרם וריבס על כל צלחת עם כיכר מאפה. הפוך שכבה נוספת עם נשאר גראפה קרם, ריבס, ריבועים מאפה, ולאחר מכן העליון עם שברי מאפה. מנפים סוכר באופן שווה על פני כל מנה טפטוף עם סירופ.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
תותים טריים וקצפת נוספת
גרפה
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3 תותים קפואים ללא סוכר
1
פודינג (ללא קצפת) יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * ריבס יכול להיות מוכן 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * מאפה יכול להיות אפוי לחתוך 1 יום קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. Recrisp על 2 דפי אפייה בתנור 177° על 5 דקות.