קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

Millefoglie עם קרם גראפה וריבס

Millefoglie עם קרם גראפה וריבס
Millefoglie עם קרם גראפה ו Rhubarb עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך גליונות בצק עלים, קורנפלור, גראפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מרק ערמון עם קרם גראפה, אננס Millefoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino, ו ריבס Streusel טארט עם סוכר חום-גלידת שמנת חמוצה.

הוראות

1
להביא 2 כוסות חלב עם מלח לרתיחה בסיר כבד 3 ליטר. בינתיים, להקציף יחד חלמונים, סוכר, קמח, קורנפלור, הנותרים 1/4 כוס חלב בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הוסף שליש חלב חם לתערובת חלמון בזרם איטי, לטאטא, ולאחר מכן להוסיף חלב שנותר בסיר, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
להביא פודינג לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא, ומרתיחים, לטאטא, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הסר מהחום ומערבבים בחמאה עד מותך, ואז מערבבים בגראפה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גרפהגרפה
5
להעביר פודינג לקערה וצינה, פני השטח שלו מכוסה בנייר שעווה, עד קר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מבשלים ריבס, מים, סוכר, גראפה בסיר כבד 3 ליטר ניקה, חשוף, ערבוב בעדינות פעם או פעמיים, עד ריבס הוא רך אבל לא מתפרק, על 4 דקות. הגדר מחבת בקערה של קרח ומים קרים ולתת לעמוד 2 דקות כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
גרפהגרפה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לאט לאט לשפוך תערובת ריבס לתוך מסננת להגדיר מעל קערה. להחזיר סירופ לסיר, הזמנת ריבס, ומרתיחים עד מצטמצם כ 1/2 כוס, כ 10 דקות. שמור rhubarb וסירופ, מכוסה, בטמפרטורת החדר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לפתוח 1 בצק עלים גיליון בעדינות להתגלגל לתוך ריבוע 14 אינץ ' עם מערוך על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מעבירים לתבנית אפייה גדולה עם חמאה ודוקרים אותה עם מזלג. חזור עם הסדין שנותר.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
אופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של יריעות באמצע האפייה, עד מאפה נפוח וזהב, על 15 דקות בסך הכל. מגניב על דפי אפייה על מדפים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
לקצץ קצוות של מאפה עם סכין משונן גדול.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
6
חותכים כל גיליון לתוך 12 (3 אינץ') ריבועים ולשבור שאריות מאפה לרסיסים קטנים.
1
Beat cream (עבור פודינג) בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
להקציף פודינג כדי לשחרר, ואז לקפל קצפת בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
Dollop 2 כפות מעוגלות של קרם גראפה על כל אחד 8 צלחות קינוח העליון עם חצי ריבס. מכסים קרם וריבס על כל צלחת עם כיכר מאפה. הפוך שכבה נוספת עם נשאר גראפה קרם, ריבס, ריבועים מאפה, ולאחר מכן העליון עם שברי מאפה. מנפים סוכר באופן שווה על פני כל מנה טפטוף עם סירופ.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
גרפהגרפה
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1
פודינג (ללא קצפת) יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * ריבס יכול להיות מוכן 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * מאפה יכול להיות אפוי לחתוך 1 יום קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. Recrisp על 2 דפי אפייה בתנור 177° על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק