Mincemeat II
Mincemeat II נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם דומדמניות, סוכר, ברנדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר למדי. . נסו פשטידת בשר טחון, בשר טחון, ו בשר טחון מסורתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים בשר במחבת צלייה ומבשלים עד למכרז, על 1 1/2 שעות.
הסר בשר כאשר נעשה, אבל לא לכבות את התנור.
בעוד הבשר מתבשל, מניחים חמוציות ומים בסיר בינוני ומבשלים על אש נמוכה עד חמוציות מתחילים להתפצל.
כאשר הבשר נעשה לטחון אותו יחד עם תפוחים קצוצים ולהניח בצד.
טוחנים את תפוז ולימון, לקלף וכל, ומניחים אותם במחבת גדולה.
מוסיפים חמוציות, צימוקים, דובדבנים, דומדמניות, ברנדי, חומץ, סוכר, ציפורן, אגוז מוסקט, קינמון, ואולספייס.
מערבבים היטב ואז מערבבים בתערובת בשר.
מכסים את המחבת בנייר אלומיניום ומניחים בתנור.
חום mincemeat במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
לעקר מספיק צנצנות שימורים ומכסים כדי להתאים את כל mincemeat.
מניחים מתלה תיל בתחתית סיר מלאי גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים מים לרתיחה מתגלגלת.
לארוז בשר טחון לתוך צנצנות מעוקרים, להבטיח כי אין רווחים או בועות אוויר. למלא צנצנות כל הדרך למעלה בורג על מכסים. בזהירות להנמיך צנצנות לתוך מים רותחים באמצעות מחזיק. ודא צנצנות יש לפחות 2 אינץ ' של שטח ביניהם.
יוצקים יותר מים רותחים על צנצנות במידת הצורך, כך שהם מכוסים על ידי 2 סנטימטרים של מים. מכסים את הסיר ואת התהליך במשך 30 דקות.
בזהירות להרים צנצנות מתוך מים באמצעות מחזיק, ומניחים על משטח עץ או בד מכוסה, לפחות 2 אינץ ' זה מזה. אפשר להתקרר, ולאחר מכן לבדוק חותם על ידי לחיצה על מכסה צנצנת. מכסה אטום כראוי לא יזוז למעלה או למטה בכלל. בשר טחון צריך להיות בגילאי 2 או 3 חודשים לפני השימוש.