Minestrone עם שעועית לבנה ונקניק איטלקי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 607 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מלח, סלרי, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. וזה נהדר. מתכונים דומים: נקניק איטלקי ושעועית לבנה, נקניק איטלקי ומחבת שעועית לבנה, ו נקניק איטלקי עם שעועית לבנה ענקית ורדיקיו.
הוראות
1
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
3
הסר את הנקניק עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
להפחית את החום עד בינוני.
5
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי, שום, טימין ועלה דפנה לסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
בינתיים, לשלב 2 כוסות של שעועית 2 כוסות מים בבלנדר ו מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את העגבניות, מחית השעועית, את 8 כוסות המים הנותרים, המלח והפלפל לסיר. מביאים לרתיחה, ברפרוף כל קצף שעולה על פני השטח. מערבבים בנקניק, 2 כוסות הנותרים שעועית, ואת התרד. מבשלים עד wilts התרד, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
8 (U-12) שרימפס
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מגישים את המרק עם פרמזן מגורר, ולהעביר יותר פרמזן ליד השולחן.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.