Mix & match סטייק של גורדון
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכון שלך, אם יש לכם גורדון & להתאים סטייק יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש סטייק, שמן, שן שום, ו sprig עשב. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. עם כפית ציון של 90% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: Mix ' N ' התאמה קיש, ערבוב והתאמה לקבבים, ו Mix And Match Munchies.
הוראות
בחירת סטייק סטייק עין: השפים האהובים. אפשר 200-250g לראש כדי לאפשר זמירה. חתך זה היה אמור להיות די זול, אבל עכשיו זוחל למעלה במחיר. יש לו מרקם סיבי פתוח ו marbling של שומן שמנת. מבשלים עם השומן שמסביב עדיין מחובר, ולאחר מכן להסיר לאחר הבישול, אם אתה מעדיף. השומן מוסיף טעם, כמו גם צולה את הבשר במהלך הבישול. פילה: החיתוך היקר ביותר. אפשר 100-125g לראש. זה מאוד רזה, כי יש לו סיבים קצרים, מאוד רך. בקש חתיכה חתוכה מאמצע הפילה, לא הסוף. כמו כן, ודא כי הקצב מסיר את שרשרת הגידים כי פועל בצד. אני אוהב לבשל את הסטייקים שלי מפוצלים לשניים, לא בצורה העגולה הרגילה. T-bone: בדרך כלל 350-400g כל אחד, כולל עצם. יש לו marbling טוב של שומן עם שכבה של שומן שמנת בצד אחד זה צריך להישאר על לבישול, ולאחר מכן הסיר אם אתה רוצה. מקבלים בערך 200-250 גרם של בשר, עם סינטה בצד אחד של העצם ופילה בצד השני. אתה גם מקבל קצת מח העצם אשר ניתן להפיץ על בשר מבושל.
כדי לבשל את הסטייקים שלך, לחמם מחבת לחום מתון עבור פילה, חם עבור T-bone או חם מאוד עבור סטייק עין.
להוסיף מערבולת של שמן, עם שן שום שלם sprig עשב. מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל ומבשלים 1-2 דקות בכל צד. עבור סטייק פילה, לבשל את הקצוות המעוגלים מדי, פונה לאטום אותם היטב.
אם אתה מבשל פילה או סטייק עין צלעות, להוסיף ידית חמאה למחבת, לאפשר קצף קצת ולהוסיף סטייקים. סטייק t-bone יש שפע של שומן, אז פשוט כפית אותו על הבשר כפי שהוא הופך למטה.
הסר סטייקים לצלחת ולאפשר לנוח לפחות 5 דקות. לקצץ את כל שומן לא רצוי.
פרוסת פילה או סטייק עין צלע לאורך התבואה, ולאחר מכן לארגן על צלחת עם הרוטב הנבחר שלך צלחת בצד. ההעדפות האישיות שלי הן עבור rib-eye עם פטריות ורוטב shallot & red wine; סטייק פילה עם שבבים תנור bois boudrin; ו-t-bone עם תרד נבול ורוטב פטריות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יקב Four Brix Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " תערובת עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.