Morels עם עולש בלגי
Morels עם Endive הבלגי דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 75 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חומץ יין, פטריות מורל, שאלוט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: אנדיב בלגי מטובל, סלט אנדיב בלגי, ו סלט אנדיב בלגי.
הוראות
לשטוף ולנקז את endive; לעטוף במגבות, לצרף שקית מזון פלסטיק, וצינה.
בינתיים, לטבול מורלים 2 כוסות מים חמים.
תן לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, 10 עד 15 דקות. מחזיק מורלים במים, לסחוט בעדינות כדי לעסות חצץ חינם. הרימו מורלים ממים וסחטו יבש. בזהירות לשפוך נוזל ספוג לתוך מיכל אחר; להשליך שאריות גרגירים.
לטבול מורלים בכמות נדיבה של מים קרים ועיסוי בעדינות שוב. הרם מן המים לסחוט יבש; להשליך מים קרים.
במחבת 10 עד 12 אינץ', לשלב שאלוט, טרגון, חומץ, ושריית מורל שמורות נוזלי. להרתיח על חום גבוה, ערבוב, עד הנוזל מתאדה, על 12 דקות.
מוסיפים מורלים וקרם 1/4 כוס. מרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד קרם מתאדה וירקות מתחילים חום, על 1 דקה.
מוסיפים את השמנת הנותרת, מרק הבשר, היין והברנדי ומרתיחים עד שהנוזל מצטמצם לכ-3/4 כוס, 4 עד 5 דקות.
שמור כמה עלים endive לקישוט כל צלחת; רסיס דק שנותר אורך endive. מסדרים עלים אנדיב ורסיסים על צלחות סלט.
תביא רוטב מורל לרתיחה ומצקת על אנדיב.