Mustardy עוף וכופתאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף Mustardy ו כופתאות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק עוף, חרדל, ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו לאכול במשך שמונה דולרים: רגלי עוף Mustardy, ירוק Mustardy, ו Mustardy בגריל גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי 4 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף ובצל; מבשלים 6 עד 8 דקות, מערבבים מדי פעם, עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז ובצל רך.
מערבבים 1 1/2 כוסות חלב, ירקות מעורבים, מרק וחרדל.
בקערה קטנה, מערבבים ביסקוויק ומערבבים 1/2 כוס חלב עד לקבלת בצק רך. טיפת בצק על ידי 6 כפות על תערובת עוף; להפחית את החום לנמוך. כיסוי; לבשל 20 דקות.