קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

My Hoppin' John

My Hoppin' John
. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה יוצא מן הכלל. נסו Hoppin ' ג'ון, Hoppin ' ג'ון, ו הופין ג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול או סיר מרק על חום בינוני גבוה ומחממים את עצם החזיר מכל הצדדים, כ -15 דקות. להפחית את החום בינוני ומערבבים בצל, סלרי ושום, ומבשלים עד הבצל הוא שקוף, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עצם חזירעצם חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את האפונה שחורת העיניים, 2 כוסות מים, מרק עוף, יין, בשר חזיר, עלי דפנה, טימין, מלח ופלפל; מערבבים. מביאים את התערובת לרתיחה. הפחת חום ומבשל עד שהתערובת מתעבה והטעמים מעורבבים, 30 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
הוסף עוד ציר עוף אם התערובת עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
4
כ -30 דקות לפני ההגשה, להביא את האורז ו -4 כוסות מים לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
בואו האורז עומד מכוסה במשך כ 10 דקות כדי לספוג קיטור.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
להסיר את עצם החזיר מהמרק, לחתוך כל חזיר נוסף מהעצם ולהחזיר אותו לסיר. זרוק את העצם. מערבבים את האורז מבושל לתוך תערובת האפונה שחור עיניים עד בשילוב היטב לשרת.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
עצם חזירעצם חזיר
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסלבאך אוסטר זלטינגר הימלרייך ריזלינג קבנט הלבטרוקן עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 של 2017זה עשיר יותר ופחות מנטה מהרגיל אבל אני אוהב את העושר בבציר זה, אשר יכול להשתמש קצת גראס; אז לצפות יין עם יותר תפוח ופחות מנטה; דברים פריכים. החבילה נקראת Heel ומימין Anrecht, שממנו אחד השלישייה הגדולה של יינות en-bloc מגיע.