קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

Olde Tavern כפית לחם

Olde Tavern כפית לחם
לחם כף Tavern Olde דורש בערך 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם חג ניו אינגלנד עם שורשי העולם Olde, לחם הקוף של גרמרסי טברנה, ו לחם כפית.

הוראות

1
מדוד את החלב לסיר ומביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את קמח התירס, מבשלים ומערבבים במשך מספר דקות, עד שקמח התירס ספג את כל החלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
חלבחלב
3
הסר מהחום ולאפשר להתקרר במשך כשעה. התערובת תהיה נוקשה מאוד.
4
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל צלחת תבשיל 1 1/2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
5
מניחים את תערובת קמח התירס לתוך קערה גדולה. מערבבים את הביצים, מלח, אבקת אפייה וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח תירסקמח תירס
חמאהחמאה
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים לתוך צלחת תבשיל מוכן.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
7
אופים במשך 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקצוות להיות קלוי קלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים חם ישירות מן המנה על ידי כף.