Ooey-דביק לחמניות קינמון
אם יש לכם שמרים, סוכר חום, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו Ooey-דביק לחמניות קינמון, הפוך קדימה Ooey-לחמניות דביקות, ו דביק, דביק, דביק, דביק Paleo לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להמיס 1 כפית סוכר ושמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות. לחמם את החלב בסיר קטן עד שהוא בועות, ואז להסיר מן החום.
מערבבים 1/4 כוס סוכר, 1/4 כוס חמאה ומלח; מערבבים עד מומס.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת השמרים, תערובת חלב, ביצים 1/2 כוס קמח; מערבבים היטב לשלב. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
בעוד הבצק עולה, להמיס 3/4 כוס חמאה בסיר קטן על חום בינוני. מערבבים 3/4 כוס סוכר חום, לטאטא עד חלקה.
יוצקים לתוך משומן 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מפזרים תחתית מחבת עם 1/2 פקאן כוס; להפריש. ממיסים את שאר החמאה; מניחים בצד.
שלב הנותרים 3/4 כוס סוכר חום, 1/2 כוס פקאן, וקינמון; להפריש.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, להתגלגל לתוך מלבן 18x14 אינץ'.
מברשת עם 2 כפות חמאה מומסת, משאיר גבול 1/2 אינץ ' חשוף; מפזרים תערובת קינמון סוכר חום. החל בצד ארוך, להפשיל בחוזקה, צובט תפר לאטום.
מברשת עם הנותרים 2 כפות חמאה. עם סכין משונן, לחתוך 15 חתיכות; מקום לחתוך בצד למטה, במחבת מוכנה. לכסות ולתת לעלות במשך 1 שעה או עד הוכפל נפח. בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, עד חום זהוב.
בואו להתקרר במחבת במשך 3 דקות, ולאחר מכן להתהפך על מגש הגשה. לגרד את המילוי שנותר מן המחבת על הלחמניות.