Orecchiette עם חומוס וברוקולי Rabe
Orecchiette עם חומוס וברוקולי Rabe עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם גבינת פרמזן, חומוס, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. נסו Orecchiette עם ברוקולי Rabe & חומוס, Orecchiette עם ברוקולי Rabe וחומוס מטוגן, ו Orecchiette ai broccoletti (Orecchiette פסטה עם ברוקולי Rabe) (מתכונים דומים).
הוראות
Heat oil in a Dutch oven over medium-high heat; add chickpeas and saut 2 minutes or until they're just beginning to brown.
Add garlic and crushed red pepper and saut 30 seconds.
Add broccoli rabe and chicken broth to pan; bring to a simmer and cook 3 minutes or until broccoli rabe is crisp-tender.
Stir in hot pasta and salt; cook 2 minutes or until heated throughout.
Divide among 4 shallow bowls, and top each with Parmesan cheese.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are my top picks for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. One wine you could try is Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. It has 4.3 out of 5 stars and a bottle costs about 34 dollars.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.