Orecchiette עם כרובית, אנשובי ופיסטוקים
Orecchiette עם כרובית, אנשובי ופיסטוקים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 557 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כרובית, מלח ופלפל, פיסטוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Orecchiette עם כרובית, אנשובי, קרוטונים מטוגנים, Orecchiette עם אנשובי & סגול הנבטה ברוקולי, ו ארוחת ערב: אורקייט עם ברוקולי, אנשובי וצ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את הפיסטוקים בצלחת עוגה ואופים במשך כ 5 דקות, או עד קלוי קלוי קלות.
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ.
בסיר בינוני של מים רותחים, בלאנש את הפרחים כרובית במשך 1 דקה.
במחבת גדולה ועמוקה, מבשלים את החמאה על חום מתון עד חום זהוב, כ 4 דקות.
מוסיף את הכרובית ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב.
מוסיפים את האנשובי ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות. מערבבים את המניה ומבשלים עד הכרובית היא במכרז, על 3 דקות.
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את orecchiette עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת. מערבבים את הפטרוזיליה, פרמזן ופלפל אדום מרוסק ומתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לקערה מחוממת, מפזרים פיסטוקים קצוצים ומגישים.