Orecchiette עם כרובית הודית מתובלת ואפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Orecchiette עם כרובית מתובלת הודית ואפונה. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שום, כמון טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: אפונה הודית מתובלת, תפוחי אדמה הודיים, אפונה וכרובית, ו אפונה הודית מתובלת עם טופו.
הוראות
במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שמתחילים לרכך, כ -3 דקות. מערבבים את השום, כמון, כוסברה ומבשלים עד ריחני, 2 דקות יותר.
מוסיפים את הכרובית לתערובת הבצל; מערבבים למעיל.
מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מכסים ואדים במשך 3 דקות. מערבבים את העגבניות והמלח. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות.
מוסיפים את האפונה והכוסברה ומבשלים עד שהכרובית רכה והאפונה חמה, בערך 2 דקות יותר.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את orecchiette עד שזה עתה נעשה, כ 15 דקות.
המלצת יין: רטבים ריחניים לעבוד יפה מאוד עם יינות ריחניים כגון gewrztraminers, אשר יכול לבוא גם מאזור אלזס בצרפת או מקליפורניה. הגרסה האלזסית לעיתים קרובות יותר חומציות.