Orecchiette עם שמנת Broccolini & רפיני רוטב
Orecchiette עם שמנת Broccolini & רפיני רוטב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 581 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, מלח ים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו Orecchiette Broccolini, Broccolini קלוי עם רוטב חרדל שמנת, ו Orecchiette עם רוטב ורוד שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מים לעומק של כ ½ לרתיחה במחבת ספינת להציב על חום בינוני-גבוה. מסדרים את broccolini על מדף steamer, מניחים את המדף במחבת, כיסוי, ואדים broccolini במשך 4 עד 5 דקות, או עד ירוק בהיר.
להעביר את הפרחים לקערה ולהניח בצד.בדוק את המים במחבת הספינה, ולהוסיף יותר לפי הצורך עד שהוא ½ עמוק. מביאים לרתיחה, לשים את rapini על מדף הספינה, כיסוי, קיטור במשך 4 עד 5 דקות, או עד העלים ופרחים הם נבלו.
מעבירים לקערה שמחזיקים את הברוקולי.לחמם כוס של שמן זית ואת השום במחבת גדולה sauté על חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 1 עד 2 דקות, או עד השום הוא ריחני אבל לא השחמה.
מוסיפים את broccolini ו rapini ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 12 עד 15 דקות, או עד הירקות והשום עדינים מאוד. מערבבים במלח ופלפל קאיין ומעלה את החום לגובה בינוני.
יוצקים את היין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 2 דקות, או עד כמה היין התאדה.
הסר מהחום ולתת לירקות להתקרר במשך כ 10 דקות.
מעבירים את הירקות ואת נוזל הבישול שלהם לבלנדר או מעבד מזון, מוסיפים את השמן כוס הנותרים, ו puree עד חלקה. בהדרגה להוסיף את המרק, על כוס ¼ בכל פעם, ולעבד עד פירה הוא עקביות של רוטב עבה. אתה צריך בערך 3 כוסות רוטב.להחזיר את הרוטב למחבת sauté ולמקם על אש נמוכה. מערבבים את השמנת והחום עד שהתחממו. בעוד הרוטב מתבשל, להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות.
הוסף את orecchiette ומערבבים להפריד, לבשל על פי הוראות היצרן עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
מעבירים את הפסטה לקערת מנה מחוממת וכפית על זה כשני שלישים מהרוטב. לזרוק בעדינות לשלב את הפסטה ורוטב ביסודיות, הוספת להתיז או שניים של מי הבישול במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב. כפית את הרוטב שנותר מעל ומפזרים את הגבינה ופירורי הלחם.