Orzo עם רוטב סלמורוליו מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Orzo עם רוטב סלמורליו מנטה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 725 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, מנטה, פקורינו רומנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. נסו צדפות בגריל עם רוטב עגבניות-מנטה ואורזו, דג במרינדה עם רוטב סלמורוליו, ו עוף בגריל עם רוטב סלמורוליו קייל (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הפסטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
להוסיף את הגבינה ולזרוק עד מצופה.
לרוטב: בסיר קטן, להביא את שמן הזית, מיץ לימון, גרידת לימון, ושום לרתוח על אש בינונית-נמוכה. לבשל במשך 5 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את המטבעה והפטרוזיליה.
יוצקים את הרוטב על orzo מבושל, לזרוק עד מצופה, ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.