המתכון Paella Valencianan מוכן בסביבות 1 שעה ו 15 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 632 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. אם יש לכם עגבניות, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הזעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט זעפרן שמנת כקינוח. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: Paellan A La Valenciana, Paella Valenciana, ו Paella Valenciana.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. במחבת פאייה, מחממים את שמן הזית ומטגנים את החזיר והעוף עד שהוא זהוב. לאחר מכן, מוסיפים שום, עלה דפנה, בצל ופלפל ירוק.
מוסיפים יין לבן, עגבניות, זעפרן, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה במשך 3 דקות. לאחר מכן, מוסיפים אורז ועוף ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מוסיפים פירות ים ומכסים את הפאייה ואופים בתנור ב 350 מעלות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
זעפרן
קישואים, לא קלופים וקצוצים
8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מקשטים עם אפונה, פימנטוס, אספרגוס, ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טרידנטה טרידנטה Tempranillo. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Tridente Tridente Tempranillo
15 חודשים בחבית, 8 חודשים גיל בקבוק. מיוצר מכרמים עתיקים ואסו הכשיר עד גיל 110, מותסס במכלי נירוסטה, ולאחר מכן בגיל 15 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. יינות סגולים עמוקים זה יש הערות של אלון קלוי, גרפיט בלסמי. הטעמים הם פירות בצפיפות עם קרם דה קסיס מתמשך דרך הסיום המתמשך.