Pain Perdu-לחם שאבד, aka לחם מטוגן
לחם אובד-פרדו, הידוע גם כפרנץ ' טוסט יכול להיות רק הטוסט אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 507 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה על 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אוכמניות, ביצים, סירופ מייפל חם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Pain Perdu-לחם מטוגן בריוש, כאב פרדו, ו כאב פרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת לא דביקה או מחבת על חום בינוני. מקציפים ביצים טוב מאוד, מוסיפים סוכר ומכים שוב.
מוסיפים עמילן תירס במים ומכים אותו, ואז מוסיפים חלב ואגוז מוסקט. מעיל לחם ביסודיות בתערובת חלב ביצה. חמאה קלה מחבת חמה עם חמאה מקוננת במגבות נייר.
מוסיפים לחם למחבת ומבשלים לאט, 3 או 4 דקות בכל צד, 2 עד 3 פרוסות בכל פעם.
מגישים חם עם התוספות האהובות עליך או שלושה פירות יער Compote.
מערבבים סוכר, לימון ומים בסיר רוטב קטן. מעל חום מתון, ממיסים סוכר למים. מערבבים פירות, ציפוי אותו במי סוכר ולהביא את הפירות והמים לבועה. להפחית חום ומבשלים 7 או 8 דקות.
הסר פירות עם כפית מחוררת לצלחת הגשה ולהוסיף סירופ מייפל או דבש למחבת. עיבוי סירופ 5 דקות ושופכים על פירות.
מגישים עם לחם מטוגן, פנקייק או וופלים.