Paksiw na Pata (תבשיל רגלי חזיר)
Paksiw na Pata (תבשיל רגלי חזיר) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 59 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 684 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי דפנה, שום, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . מתכונים דומים: Paksiw Na Pata, Garbanzos con Paticas de Cerdo (אפונת חומוס עם תבשיל רגלי חזיר), ו Paksiw na Lechon.
הוראות
מערבבים את רגלי החזיר, חומץ, מים, רוטב סויה, בצל, שום, פלפל, עלי דפנה, סוכר, ומלח יחד בסיר; מביאים לרתיחה במשך 2 עד 3 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך; לאפשר את התבשיל להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבשר מושך בקלות מן העצמות ואת הנוזל התעבה, על 1 שעה.