Pan De Muertos (לחם מקסיקני של המתים)
Pan De Muertos (לחם מקסיקני של המתים) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1234 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך ביצים, סוכר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. . , שהוא מוצק. נסו Pan de Muerto (יום מקסיקני של הלחם המת), לחם ליום המתכון המת, ו קינואה אחת פאן מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החלב והחמאה יחד בסיר בינוני, עד שהחמאה נמסה.
הסר מהחום ולהוסיף להם מים חמים. התערובת צריכה להיות סביב 110 מעלות F (43 מעלות C).
בקערה גדולה לשלב 1 כוס הקמח, שמרים, מלח, זרעי אניס ו 1/4 כוס הסוכר. היכו בתערובת החלב החמה ולאחר מכן הוסיפו את הביצים ואת גרידת התפוז והכו עד לשלב טוב. מוסיפים 1/2 כוס קמח וממשיכים להוסיף עוד קמח עד שהבצק רך.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש.
מניחים את הבצק לתוך כיסוי קערה משומנת קלות עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל. זה ייקח בערך 1 עד 2 שעות. אגרוף הבצק למטה ולעצב אותו לתוך כיכר עגולה גדולה עם ידית עגולה על גבי.
מניחים את הבצק על תבנית אפייה, מכסים באופן רופף בניילון נצמד ונותנים לעלייה במקום חם למשך כ 1 שעה או עד שכמעט הוכפל בגודל.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 35 עד 45 דקות.
הסר מהתנור לתת מגניב מעט ואז מברשת עם זיגוג.
כדי להפוך זיגוג: בסיר קטן לשלב את 1/4 כוס סוכר, מיץ תפוזים גרידת תפוזים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומרתיחים במשך 2 דקות.
מברשת על גבי לחם בעוד עדיין חם.
מפזרים לחם מזוגג עם סוכר לבן.