Pancetta ואורז זעפרן
Pancetan ואורז זעפרן עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך בצל, מלח כשר, פנצ'טה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 52 דקות. נסו אורז זעפרן או אורז קיסרי, איך לעשות אורז זעפרן, המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, ו אורז זעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני (3 ליטר), מחממים את שמן הזית על חום בינוני-גבוה.
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חום ופריך, על 6 עד 8 דקות.
הסר את pancetta מגבות נייר כדי לנקז. תניח בצד. זרוק כל מיצי בישול במחבת.
באותו מחבת, מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 5 דקות עד רך.
מוסיפים את האורז ומערבבים עד שהאורז קלוי קלות ומצופה בחמאה, כ -1 דקה. מערבבים במלאי, מלח וזעפרן. להביא את התערובת לרתיחה ו, עם כף עץ. לגרד את החלקים החומים שנצמדים לתחתית המחבת. מכסים את המחבת במכסה הדוק ומבשלים עד שהאורז רך וכל הנוזל נספג, כ -20 עד 25 דקות
תנו לאורז לעמוד במשך 5 דקות. באמצעות מזלג, מרפרף את האורז ולהעביר לקערה הגשה. למעלה עם pancetta מבושל לשרת.