המתכון איטי לבשל חזיר Paprikash יכול לספק את השתוקקות מזרח אירופה שלך בסביבה 8 שעות. במנה עיקרית זו יש 467 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מרק עוף, מלח כשר, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו תנור איטי יום ראשון: Paprikash חזיר, Paprikash בשר בישול איטי, ו תנור איטי יום ראשון: חזיר תנור איטי פשוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשר חזיר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל ולמקם בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מוסיפים פפריקה, קימל, בצל, שום, פלפל אדום, מרק, חומץ, רוטב ווסטרשייר, רסק עגבניות, טימין, ומערבבים לשלב. העונה עם 1/4 כפית נוספת של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
זרעי קימל
נוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
הפעל נמוך ומבשל 8 עד 10 שעות, עד מכרז. להשליך קורנית. לגרוס בשר, להוסיף שמנת חמוצה ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים, במידת הצורך.