Pavlova תות טעים
אם יש לכם סוכר גלגלית זהב, אגוזי לוז, חלבוני ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת תותים טעימה, תותים טעימים ועוגות שקדים, ו פבלובה תות.
הוראות
מחממים את התנור ל 140c / גז 1 / מאוורר 120C. קו גיליון אפייה גדול עם קלף שאינו מקל.
מערבבים את החומץ, וניל וקורנפלור למשחה.
לטאטא את החלבונים עד נוקשה. בהדרגה להקציף בסוכרים, הוספת משחה קטנה עם כל תוספת, עד נוצר מרנג עבה מרשמלו.
מורחים אותו למעגל 20cm על תבנית האפייה, מתערבל הסכין לעשות פסגות. לפזר על האגוזים ואופים במשך 1 שעה, ואז לכבות את התנור ולהשאיר אותו להתקרר.
מסננת 100g / 4oz תותים לתוך קערה. מערבבים בקסיס. מקציפים את הקרם ברכות. חותכים חצי התותים לקפל לתוך השמנת. ואז מערבולת ברוטב 3 כף.
שים את הפבלובה על צלחת שטוחה. כפית בשמנת, לפזר על התותים, טפטוף עם רוטב.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
פבלובן בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "