Petits Farcis עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 723 קלוריות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שום, שמן, עלי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו Petits Farcis A La Provencale-Provencal Filled Zucchinis, Petits Farcis-Provençe ממולאים ירקות אפויים, ו פלפלים קלויים ממולאים (Poivrons Farcis) (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את שליש העליון את הבצל, מעיכות, עגבניות, חצילים ופלפלים, ומניחים בצד להשתמש כמו כובעים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2
חותכים את הקישואים לחצי לאורכו. עם כדור מלון או כפית אספרסו, לגרוף את החלק הפנימי של כל ירק הכי טוב שאתה יכול. השאר את הקירות על 1/4 אינץ '(6 מ " מ) עבה. תניח את הירקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
מלון
ציוד שתשתמש בו
מלון Baller
3
מחממים התנור ל 204° (200°C). כדי להפוך את המילוי, במחבת קטנה, להזיע את הבצל בשמן על חום בינוני במשך 4 עד 5 דקות, או עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר מהחום.
5
בקערה, לשלב את העגל, חזיר, בצל מבושל, ביצה, לחם, פרמזן, טימין, זרעי שומר, שום, פתיתי צ ' ילה, וקורט כל אחד מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופנים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שום גויה®
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מערבבים יחד באמצעות הידיים שלך; זה צריך להיות המרקם של כדורי בשר גלם.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
7
מחלקים את תערובת הבשר בין הירקות, מלית אותו בזהירות ועמוק בתוך כל אחד. העמד את הירקות, ללא כובעיהם, בצלחת גראטן משומנת או במחבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
8
אופים במשך 20 דקות, או עד הבשר מבושל אבל לא צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מוציאים מהתנור, מעלים כל ירק עם כובעו, וחוזרים לתנור לעוד 10 דקות, או עד שהחולצה נעשית פריכה והבשר רוחש.
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc. פרדריק מורין (באנגלית: Frédéric Morin, מימין) הוא הבעלים/השף של ג ' ו ביף, בית ליברפול ומקיירן ארוחת צהריים. הוא למד ב-L ' École Hôtelière des Laurentides, עבד ב-Jean-Talon Market ומכר פלפלים ובצל, ושימש כאבוס הגארד ב-Toqué! ושף דה קוויזין ב "גלוב" לפני פתיחת ג ' ו ביף. כאשר הוא לא עובד בגינון, מתעסק בסדנה שלו, או במסעדות, פרד נמצא בבית במונטריאול עם אשתו (והשותף השלישי במסעדות), אליסון, ושני בניהם. דייוויד מקמילן הוא הבעלים-שותף של ג ' ו ביף, ליברפול האוס, ומקיירנן ארוחת צהריים. דייוויד נולד וגדל בקוויבק סיטי, ומחזיק בחצר ברבות מהמסעדות הקלאסיות במונטריאול במשך קרוב לעשרים שנה. הוא עדיין מתרגל את הבורגנות של המטבח שלמד ממורו, ניקולא ז ' ונגלוקס, וממגוריו באזור בורגונדי של צרפת. כאשר דייוויד לא נמצא במסעדות, ניתן למצוא אותו מצייר בסטודיו שלו בסנט אנרי או מבלה בקוטג 'שלו בקאמוארוסקה, קוויבק, עם אשתו, ג' ולי, ושתי בנותיהם.מרדית 'אריקסון, אחת מהחברות המקוריות בצוות ג' ו ביף, כתבה עבור מגזינים, עיתונים וסדרות טלוויזיה שונות. כיום היא משתפת פעולה במספר ספרים, ומרדית ' חורקת את זמנה בין מונטריאול ללונדון.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק