Pierogi (כופתאות פולניות)
Pierogi (כופתאות פולניות) הוא צמחוני ומספק כ 48 מנות. מתאבן זה יש 55 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. 2508 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, כרוב כבוש, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו Pierogi (כופתאות פולניות), פירוגי פולני, ו מבית כפרי פולני Pierogi מטבח עם מילוי תפוחי אדמה, גבינה, בייקון ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את מילוי כרוב כבוש, להמיס את החמאה במחבת על חום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את הכרוב הכבוש ומבשלים עוד 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז מסירים לצלחת כדי להתקרר.
עבור מילוי פירה, להמס את החמאה במחבת על חום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים לתוך פירה, ומתבלים עם מלח ופלפל לבן.
כדי להפוך את הבצק, להכות יחד את הביצים שמנת חמוצה עד חלקה. לנפות יחד את הקמח, מלח ואבקת אפייה; מערבבים לתוך תערובת שמנת חמוצה עד הבצק מגיע יחד. ללוש את הבצק על משטח מקומח קלות עד מוצק וחלק. מחלקים את הבצק לשניים, ואז מגלגלים חצי עד עובי 1/8 אינץ'.
חותכים לתוך 3 סיבובים אינץ באמצעות חותך ביסקוויט.
מניחים כפית קטנה של פירה מילוי לתוך מרכז כל סיבוב. להרטיב את הקצוות עם מים, לקפל מעל, ולחץ יחד עם מזלג לאטום. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר ואת מילוי כרוב כבוש.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
הוסף perogies ומבשל במשך 3 עד 5 דקות או עד pierogi לצוף למעלה.