קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

Pierogi (כופתאות פולניות)

Pierogi (כופתאות פולניות)
Pierogi (כופתאות פולניות) הוא צמחוני ומספק כ 48 מנות. מתאבן זה יש 55 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. 2508 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, כרוב כבוש, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו Pierogi (כופתאות פולניות), פירוגי פולני, ו מבית כפרי פולני Pierogi מטבח עם מילוי תפוחי אדמה, גבינה, בייקון ואפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את מילוי כרוב כבוש, להמיס את החמאה במחבת על חום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מוסיפים את הכרוב הכבוש ומבשלים עוד 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז מסירים לצלחת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף בברי)(ניתן להחליף בברי)
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
3
עבור מילוי פירה, להמס את החמאה במחבת על חום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים לתוך פירה, ומתבלים עם מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
כדי להפוך את הבצק, להכות יחד את הביצים שמנת חמוצה עד חלקה. לנפות יחד את הקמח, מלח ואבקת אפייה; מערבבים לתוך תערובת שמנת חמוצה עד הבצק מגיע יחד. ללוש את הבצק על משטח מקומח קלות עד מוצק וחלק. מחלקים את הבצק לשניים, ואז מגלגלים חצי עד עובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
5
חותכים לתוך 3 סיבובים אינץ באמצעות חותך ביסקוויט.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
6
מניחים כפית קטנה של פירה מילוי לתוך מרכז כל סיבוב. להרטיב את הקצוות עם מים, לקפל מעל, ולחץ יחד עם מזלג לאטום. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר ואת מילוי כרוב כבוש.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
7
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הוסף perogies ומבשל במשך 3 עד 5 דקות או עד pierogi לצוף למעלה.
9
הסר עם כף מחורצת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות